Prelepo izbalansirano
NOVI FORD GALAXY TITANIUM HYBRID

NOVI FORD GALAXY

Putujte u luksuzu, dođite sa stilom

Ford Galaxy sa sedam sedišta je mnogo više od prevozog sredstva. Ovo luksuzno višenamensko vozilo (MPV) podjednako će razmaziti vozača i putnike, uz vrhunski nivo udobnosti i prostora. Opciona ergonomska sedišta nude dodatnu podršku za leđa. Tu su i ISOFIX dodaci za do tri dečija sedišta u drugom redu. Kada vam je potreban dodatni prostor u prtljažniku, možete da preklopite neiskorišćene redove pritiskom na dugme.

Uz Galaxy, udobnost ide ruku pod ruku sa efikasnošću. Potpuno novi 2,5-litarski benzinski hibrid u kombinaciji sa našim kontinuirano varijabilnim automatskim menjačem pruža odličnu snagu i obrtni moment, kao i izuzetan kapacitet vuče do 1.510 kg, uz smanjenu emisiju i potrošnju goriva.

Motor

Ford Galaxy 2,5-litarski benzinski hibrid postiže veću efikasnost od konvencionalnog benzinskog motora, a istovremeno isporučuje impresivnu snagu i obrtni moment.
Hibrid
Samopunjenje, sa hibridnom baterijom za samo električno napajanje pri nižim brzinama.

Emisije CO2: 148-149 G/KM

Tip punjenja: REGENERATIVNO KOČENJE

Prenos(i): AUTOMATSKI

Potrošnja goriva: 6,4 - 6,5 L/100 km

Napredni motor znači da nema kompromisa
Zahvaljujući našoj najsavremenijoj tehnologiji, više ne postoji kompromis između snage i efikasnosti. Galaxy hibrid je dostupan sa našim najnovijim 2,5-litarskim benzinskim hibridnim sistemom, koji isporučuje izuzetnih 190 KS i 200 Nm obrtnog momenta, uz poboljšanu uštedu goriva.
UČINITE VOŽNJU LAKOM U GUSTOM SAOBRAĆAJU
Inteligentni prilagodljivi tempomat sa Stop and Go funkcijom omogućava vam da podesite brzinu krstarenja i udaljenost od vozila ispred. Ako otkrije da se saobraćaj usporava, sistem će održavati vašu unapred podešenu udaljenost ako uslovi ne dozvoljavaju vašu željenu brzinu krstarenja. Može vas čak i dovesti do potpunog zaustavljanja u gustom saobraćaju. A kada je put ispred čist, sistem automatski ubrzava nazad do vaše izabrane brzine – što ga čini idealnim za promene u vožnji prepunoj stani-kreni situacijama u urbanim sredinama.
Luksuzan, fleksibilan prostor
Ford Galaxy je dostupan sa specijalno dizajniranim ergonomskim sedištima i ima ISOFIX priključke za do tri dečija sedišta. Sa svih sedam sedišta u upotrebi, imate izdašnih 300 litara prtljažnika. Sa svojim preklopnim zadnjim sedištima na dugme može povećati prtljažni prostor na 1.301 litar kada je to potrebno. Napredna povezanost sa FordPass aplikacijom uključuje daljinsko zaključavanje i otključavanje i upozorenja o "zdravstvenom" stanju vozila koja se šalju direktno na vaš telefon tako da ste uvek u toku. Izvajani, savremeni dizajn enterijera modela Galaxy, vrhunski materijali i luksuzna masažna sedišta V-Line... i imate zaista prvoklasno iskustvo putovanja.
Sedišta koja pružaju dodatnu podršku... i mogu vam pružiti masažu
Sedišta sa više kontura su dostupna za vozača i suvozača, a dizajn ih čini potpuno podesivim. Kao rezultat toga, ona mogu da pruže dodatnu podršku tamo gde vam je potrebna, pa čak i da vam ponude masažu, pomažući vam da ostanete sveži na dugim putovanjima.
Sistem koji može pomoći u zaštiti pešaka
Pre-Collision Assist detektuje vozila i pešake na putu ispred, ili svakog ko bi mogao da pređe putanju vozila, i upozorava vas na njihovo prisustvo. Ako ne odgovorite, sistem automatski aktivira kočnice. Ova tehnologija je osmišljena da pomogne u smanjenju ozbiljnosti nesreća ili da ih u potpunosti izbegne i funkcioniše pri brzinama do 80 km/h.