NOVO DOBA

potpuno novi ford e-transit

PRAVI VELIKU RAZLIKU

potpuno novi ford e-transit

ISPORUKE S NULTOM EMISIJOM

potpuno novi ford e-transit

POTPUNO NOVI FORD E-TRANSIT

Potpuno električni. Bez kompromisa. Potpuno novi Ford E-Transit je naš prvi potpuno električni kombi.

Baterija od 400 volti sa 68 kWh upotrebljivog kapaciteta obavlja sav težak posao, tako da više nikada nećete morati da brinete o zonama niske emisije.

E-Transit baterija omogućava impresivnu autonomiju od 267-315 kilometara (rezultati WLTP testa; ukupna autonomija od 315 km podrazumeva kombinovani ciklus vožnje, a WLTP Extra High autonomija od 267 km podrazumeva vožnju autoputem)* uz potpuno napunjenje baterije.

Dostupan u dve varijante visine i tri dužine, E-Transit će ponuditi do 15,1 kubnih metara tovarnog prostora**. U stvari, postoji 25 različitih konfiguracija, tako da, bez obzira na vaše zahteve, postoji E-Tranzit koji odgovara vašem poslu.

IZABERITE SVOJ E-TRANSIT

Bilo da dajete prednost dodatnim putnicima ili povećanom tovarnom prostoru, zatvorenom kombiju ili otvorenoj šasiji s kabinom – možete izabrati i konfigurisati savršeni Ford E-Transit za svoje poslovanje.

FURGON

Bruto masa vozila (GVM): 3,5 tona,
3,9 tona, 4,25 tona

Dužina : L2, L3, L4

 Visina : H2, H3

KOMBI FURGON

Bruto masa vozila (GVM): 3,9 tona, 
4,25 tona

Dužina: L3

Visina: H2, H3

ŠASIJA

 Bruto masa vozila (GVM): 3,5 tona, 3,9 tona, 4,25 tona

Dužina : L3, L4

Visina : N/A

POGLEDAJTE ŠTA GA ČINI DRUGAČIJIM

PUNJENJE E-TRANSITA

U DEPOU

U saradnji sa našim partnerima, možemo vam pomoći da instalirate sav vaš hardver i softver za punjenje. Sa punjačem za električni kombi u vašim prostorijama, možete da dopunite baterije svog E-Transita od 0 – 100% kapaciteta za oko 8 sati*.

NA JAVNIM PUNIONICAMA

Punjenje vašeg E-Transita na javnoj stanici za punjenje je lako. BlueOvalTM mreža za punjenje ima više od 300.000 punjača širom Evrope. A stanice za brzo punjenje velike snage kompanije IONITI imaju 450 lokacija, svaka sa više punjača.

KOD KUĆE

Samo uključite svoj E-Transit u električnu mrežu za jednostavan način za punjenje. Alternativno, instalirajte Ford Connected Wallbox kućno punjenje za veću udobnost, brže vreme punjenja i da biste bili sigurni da je vaš električni kombi potpuno spreman za vožnju.

NEMA KOMPROMISA SA SPOSOBNOSTIMA

SYNC 4

SYNC 4** je informaciono-zabavni sistem povezan sa "oblakom", sa naprednim planiranjem rute i glasovnim prepoznavanjem komandi. Povezivanje sa "oblakom" omogućava ažuriranje softvera Ford Pover-Up kako bi se osiguralo da se vaš električni kombi uvek unapređuje. Takođe, dolazi sa integracijom bežičnog pametnog telefona, novim ekranom osetljivim na dodir od 12” i još mnogo toga.

FORD TELEMATICS

Da upravljate voznim parkom s više od 5 vozila? Ford Telematika može pomoći u povećanju produktivnosti i minimizovanju zastoja vozila. Brojni uvidi, zasnovani na podacima, omogućavaju vam da razumete dnevne operacije vaše flote. Možete brzo da vidite "zdravstveno" stanje vozila i poboljšate produktivnost tako što ćete blagovremeno rešiti sve identifikovane probleme koji zahtevaju pažnju.**

FORDPASS PRO

Bez obzira da li radite sa jednim vozilom ili upravljate sa do pet, FordPass Pro vam daje alate da ih održite zdravim, sigurnim i neometanim u radu. Besplatna aplikacija vam omogućava da vidite lokaciju i "zdravstveni" status vašeg vozila, daljinski zaključavate ili otključavate vrata, upravljate rasporedom punjenja i još mnogo toga.

REMOTE START

Koristite FordPass Pro aplikaciju na svom telefonu da biste podesili željenu temperaturu u kabini i aktivirali kontrolu klime iz kuće ili kancelarije. Vaš E-Transit će biti unapred pripremljen i čekaće vas kada dođe vreme da sednete za volan.

SPOSOBAN ZA SVE

PRO POWER ONBOARD

E-Transit vam omogućava da napajate svoje alate gde god da vas posao odvede. Dostupan kao opcioni dodatak, Pro Power Onboard isporučuje 2,3 kW snage bez potrebe za generatorom. Dakle, možete da priključite svoje bušilice, testere, laptopove i većinu ručnih alata u ugrađenu utičnicu i da počnete da radite.

NEZAVISNO ZADNJE OSLANJANJE

Zadnje oslanjanje E-Transita je redizajnirano kako bi se maksimalizovala nosivost i poboljšale performanse. Možete da povezete do 1.758 kg tereta, a nezavisno zadnje oslanjanje za teške uslove rada poboljšaće rukovanje i prianjanje za podlogu, kako u opterećenom, tako i u neopterećenom stanju.


IZDAŠAN TOVARNI PROSTOR

Inteligentno osmišljena baterija se nalazi ispod tovarnog prostora električnog kombija kako bi ga učinila maksimalno upotrebljivim. E-Transit dolazi s izborom od pet konfiguracija karoserije, tako da ćete imati između 9,5 i 15,1 kubnih metara tovarnog prostora.


Lorem ipsum

VOŽNJA SA NULTOM EMISIJOM

BEZ EMISIJE ŠTETNIH GASOVA

Ako često radite u prometnim gradovima, potpuno električni E-Transit je savršen kombi za posao. Uz nultu emisiju tokom vožnje, biće vam dozvoljen nesmetan pristup gradskim centrima i drugim zonama sa niskim emisijama.

REŽIMI VOŽNJE KOJI SE ODABIRAJU

Prilagodite kako da vozi vaš E-Transit sa tri izabrana režima vožnje. Svaki od njih prilagođava različita podešavanja kako bi optimizovao performanse za uslove. Normalno je za svakodnevnu vožnju, klizavo poboljšava upravljanje u mokrim ili ledenim uslovima, a Eco vam pomaže da izvučete maksimum iz baterije.

ECO MODE

Eko režim povećava preostalu snagu baterije. Sistem ograničava maksimalnu brzinu, smanjuje agilnost ubrzanja i koristi manje energije za kontrolu klime. Da biste maksimalno povećali autonomiju svog E-Transita i izvukli maksimum iz baterije, aktivirajte L-režim da povećate brzinu kojom se baterija puni kada pritisnete kočnicu.

ROTACIONI MENJAČ

Rotacioni menjač brzina vam daje potpunu kontrolu nad naprednim menjačem, omogućavajući vam da izaberete stepen prenosa jednostavnim okretanjem točkića. Zamena konvencionalnog ručice menjača takođe oslobađa prostor za čistiju, prostraniju unutrašnjost.

ELEKTRIČNA PARKIRNA KOČNICA

Parkirna kočnica E-Transita oslobađa prostor u kabini i lakša je za primenu. Da biste aktivirali kočnicu, samo povucite prekidač na instrument tabli prema sebi.

TROŠKOVI VLASNIŠTVA

DRŽAVNI PODSTICAJI

Državni podsticaji dostupni su i za električna vozila N1 i N2 kategorije. Raspitajte se kod prodavca Ford vozila.

SMANJENI TEKUĆI TROŠKOVI

Prelazak na električni kombi omogućava vašem preduzeću da iskoristi prednosti jeftinijih operativnih troškova vozila. Punjenje košta znatno manje od dopunjavanja goriva, a ako svoj E-Transit punite kod kuće ili na poslu, a ne na javnim punionicama, troškovi će biti još niži. Naročito ako iskoristite snižene tarife za energiju preko noći.

SMANJENI TROŠKOVI ODRŽAVANJA

Uživajte u smanjenju troškova vlasništva i do 40%1. Sa manje pokretnih delova, servis električnih kombija obično košta manje nego te usluge za kombije s dizel motorima. To pomaže da se maksimalno smanji vreme zastoja vozila i povećava produktivnost vašeg poslovanja.

E-TRANSIT GARANCIJA

E-Transit je pokriven osnovnom garancijom od 3 godine/100.000 milja. Dodatna garancija na bateriju od 8 godina/100.000 milja i 12-godišnja garancija protiv perforacije.