NOVA SNAGA. NOVI PARTNER OD POVERENJA.

novi tranzitni kombi od 5 tona

NAPRAVLJEN ZA NAJTEŽE POSLOVE

Nova ford tranzit trail

NOVA MOĆ. PARTNER JEDNAKOG POVERENJA

TRANSIT FURGON

Pametnija, korisnija i povezanija tehnologija. Snažniji i efikasniji motori. Svestranije performanse sa opcionim inteligentnim pogonom na sve točkove. Upečatljiv novi dizajn. A sada još više prevoznog potencijala s novom verzijom ukupne mase od pet tona. Ovo je naš najteži Ford Transit sa najvećim poverenjem do sada.

ODABERITE IZGLED KAROSERIJE

Jedan, dva ili više putnika. L2, L3 i L4 dužine karoserije. Visine krova H2 i H3.

Izaberite Ford Transit i možete ga konfigurisati za svoje poslovanje.

FURGON

Maksimalni prostor i kapacitet za prevoz tereta.

Transit Van ima najveću nosivost u Ford Transit asortimanu. Sa tri međuosovinska rastojanja i dve opcije visine, Transit Van raspolaže sa do 15,1 m3 tovarnog prostora. Ima lak pristup svom tom prostoru kroz bočna klizna vrata koja se širom otvaraju, zadnja vrata pune visine i stepenicu ugrađenu u zadnji branik.

KOMBI FURGON

Bezbedan prevoz za posadu i njihovu opremu.

Dostupan s tri međuosovinska rastojanja i dve opcije visine, Transit Double Cab-in-Van je namenski napravljen da udobno prevozi do sedam osoba. Potpuno zastakljena bočna klizna vrata omogućavaju lak pristup do četiri sedišta u drugom redu. Iza pregrade još uvek ima do 10,6 m3 fleksibilnog tovarnog prostora.

SNAGA I PROMIŠLJENOST

Spoljašnjost najnovijeg Ford Transita donosi svež izgled kultnom dizajnu, dok unutra inteligentno izrađena kabina ima novu instrument tablu i stavlja vam seriju naprednih tehnologija na dohvat ruke.

Pogledajte šta ga čini drugačijim

Ključne karakteristike

TOVARNI KAPACITET

Transit pruža impresivan tovarni prostor u sve tri dimenzije - dužini, širini (od luka do luka blatobrana) i korisnoj unutrašnjoj visini. U 15,1 m3 tovarnog prostora možete smestiti terete dužine veće od tri metra. A sa novom verzijom od pet tona koji nudi nosivost do 2,4 tone, nikada vam neće nedostajati prostora ili mogućnosti da transportujete skoro sve. Široka bočna vrata za teret, optimizovana visina otvaranja i pristupni stepenik u zadnjem braniku omogućavaju lak pristup vašem teretu.

2.0L ECOBLUE DIZEL MOTOR

Uz niz naprednih 2,0-litarskih Ford EcoBlue dizel motora, Transit je moćniji i efikasniji nego ikad. Sa četiri dostupna pogonska agregata, koji nude do 185 KS, garantovano ćete pronaći onaj koji odgovara vašim specifičnim potrebama.

BLAGO HIBRIDNO ELEKTRIČNO VOZILO

Da bi se povećala energetska i ekološka efikasnost, Transit je sada dostupan kao Ecoblue Hybrid. Mali električni motor na baterije radi sa konvencionalnim motorom kako bi pomogao u smanjenju potrošnje goriva kada je potražnja za snagom mala.

PRE-COLLISION ASISTENCIJA

Pre-Collision Assist sa detekcijom pešaka koristi tehnologiju radara i kamere za skeniranje puta ispred vas. Ako se otkrije rizik od sudara sa vozilom, pešakom ili biciklistom, onda će vam dati upozorenje. Ako ne reagujete na vreme, sistem može automatski da primeni čak i punu silu kočenja kako bi smanjio ozbiljnost posledica ili čak eliminisao neke frontalne sudare.

DODATNI KAPACITET SA PET ​​TONA

Nova varijanta od pet tona GVM (bruto masa
vozila) znači da Transit Van raspolaže najvećom nosivošću ikada do sada, omogućavajući vam da efikasno prevozite terete
mase do 2.457 kg.

Ovaj dodatni kapacitet čini verziju od pet tona idealnim kandidatom za teške konverzije. Veće međuosovinsko rastojanje i konfiguracija karoserije Jumbo Van (L4 H3) nude izdašan prostor za prevoze ili
konverziju u vozila specijalne namene. Pruža vrhunsku svestranost za sve što vam je potrebno.

Sposobniji nego ikada pre. Novi
Tranzit najvećeg kapaciteta je spreman za rad.

INTELIGENTNI POGON NA SVE TTOČKOVE

Zaleđeni zimski putevi, blatnjave pristupne staze – gde god da vas posao odvede, pogon na sva četiri točka (AWD) vam daje samopouzdanje da stignete do odredišta.*. Inteligentni pogon na svim točkovima je sistem preusmeravanja obrtnog momenta na zahtev, koji obezbeđuje sigurnu vožnju na izazovnim površinama. Pritiskom na dugme ili kao odgovor na uslove vožnje, AWD drži vas i vaš teret na putu. A uz povećanje mase od samo 60 kg, dobijate dodatnu svestranost bez žrtvovanja nosivosti.

KATALOZI I CENOVNICI

Više informacija i aktuelni cenovnik modela.