Prednosti da vaš Ford servisiramo kod nas
Servis i popravka vozila
Redovno servisiranje Vašeg Forda kod jednog od naših dilera može Vam pomoći da budete bezbrižni tako što će eventualni problemi biti identifikovani na vreme. Takođe, time se može minimizirati rizik od velikih troškova popravke, održati zdravlje Vašeg vozila i povećava njegova vrednost prilikom dalje prodaje.
Ford servis
Servisiranje Vašeg putničkog ili komercijalnog vozila u skladu sa našim preporukama za redovni servis osigurava da će detalji biti zabeleženi u servisnoj knjižici Vašeg vozila i/ili u sistemu Ford Digital Service Record (DSR). Takođe, time se može minimizirati rizik od velikih troškova popravke, održati zdravlje Vašeg vozila i povećava njegova vrednost prilikom dalje prodaje.

Fordove redovne servisne usluge su posebno prilagođene tipu Vašeg vozila, njegovom motoru i menjaču, a na osnovu kilometraže i starosti. Sve radove obavljaju naši tehničari obučeni za Ford koristeći originalne Ford delove.

Gume
Najbolje mesto za nabavku novih guma za Vaše vozilo je Vaš lokalni Ford diler. Nudimo sve brendove po atraktivnim cenama, a naši stručnjaci mogu da Vam pruže sve potrebne informacije, uključujući izbor pravih guma za Vaš Ford.
Ford servis Pro
Ford Service Pro je Fordovo obećanje o servisiranju komercijalnih vozila, posvećeno minimiziranju zastoja Vašeg vozila i troškova Vašeg poslovanja, kada Vam to odgovara. Iskoristite niz stručnih mogućnosti, uključujući inspekciju istog dana, ekspresno servisiranje dok čekate i lako dostupnu onlajn rezervaciju usluga.
Planovi servisa i održavanja
Naš sveobuhvatan asortiman Ford planova servisa i održavanja je dizajniran da Vam pomogne da budžetirate troškove servisiranja Vašeg vozila, što znači da posedovanje Vašeg Forda nikada nije bilo tako lako i praktično.
Servisni intervali
Pravo održavanje da Vaš Ford ide dalje i traje duže. Trebalo bi da Vaš Ford servisirate bilo po kilometraži ili po godišnjim intervalima (šta god se dogodi ranije) da biste ga održali u vrhunskom stanju.
Grand Motors asistencija
U slučaju potrebe, na raspolaganju Vam je besplatna pomoć na putu, šlepovanje i niz dodatnih pogodnosti u prve dve godine garantnog roka na Vaše vozilo. Na bilo kom javnom putu, bilo gde u Evropi, dovoljno je da pozovete Grand Motors Asistenciju na +381 11 333 12 66 i pomoć dolazi.

Ako posle isteka osnovne garancije (prve dve godine od dana preuzimanja vozila) nastavite da održavate svoje vozilo u mreži ovlašćenih dilera Grand Motorsa, na raspolaganju Vam je besplatna pomoć na putu i šlepovanje do najbližeg ovlašćenog servisa, pozivom Grand Motors Asistencije na broj +381 11 333 12 66.
Odgovori na vaša pitanja o servisiranju
Ako imate upit za uslugu, verovatno ćete pronaći odgovor u našem odeljku „Često postavljana pitanja“. Ukoliko tu ne nađete odgovor na ono što Vas zanima, molimo Vas da se obratite servisnim savetnicima Vašeg ovlašćenog dilera.
ZAKAŽITE SERVIS
Kontaktirajte najbližeg dilera.