FORD PODRŠKA

Podrška za kvar u bilo kom trenutku

Sva nova vozila Ford su pokrivena dvogodišnjom asistencijom na putu (usluga RSA).

Asistencija RSA je usluga izvlačenja, pomoći na putu, šlepovanja i popravke vozila koje je ostalo u kvaru ili je doživelo nezgodu na javnom putu.

Ova usluga je dostupna bilo gde u Evropi, sedam dana u nedelji, 365 dana u godini, na svim novim vozilima Ford do isteka dve godine od dana preuzimanja vozila.

Usluga šlepovanja vozila podrazumeva odvoz vozila do najbližeg ovlašćenog Fordovog servisa.


KAKO TO RADI

Ako vam se vozilo pokvari ili doživite nezgodu na bilo kom javnom putu bilo gde u Evropi, jednostavno pozovite Ford pomoć i mi ćemo vam obezbediti pomoć u najkraćem mogućem roku.

Ako popravka vozila ne bude moguća u najbližem Fordovom ovlašćenom servisu u razumnom roku, organizovaćemo povraćaj vozila do vašeg Ford dilera.

ŠTA JE UKLJUČENO?


Ukoliko popravka vašeg vozila zahteva duže vreme od onoga koje je vama na raspolaganju, kao dodatak našoj usluzi, možemo ponuditi jednu od sledećih usluga:

• Korišćenje vozila na privremenu pozajmicu (zamena) najduže dva radna dana
• Plaćanje razumnih troškova javnog prevoza za vozača i putnike
• Smeštaj za jednu noć, za vozača i putnike, do 100 € (bez PDV-a, uključujući doručak) po osobi
• Organizovati alternativni metod oporavka ako su popravke započete, ali nisu završene pre planiranog povratka vozača kući. Možemo platiti razumne troškove putovanja i smeštaja jedne osobe za preuzimanje vozila.
Da biste videli koliko je naša usluga asistencije sveobuhvatna, preuzmite detaljne Odredbe i uslove za Ford pomoć kod vašeg Ford dilera


U SLUČAJU KVARA

U Srbiji ili bilo kojoj drugoj evropskoj državi pozovite: +381 11 333 12 66

Vaše novo Ford putničko vozilo ima 24 meseca pokrića od datuma preuzimanja vozila.

FORD SERVISNO AKTIVIRANA ASISTENCIJA

Svaki vlasnik Fordovog vozila starijeg od dve godine, koji svoje vozilo redovno održava u ovlašćenoj Fordovoj servisnoj mreži, ima pravo na asistenciju na putu u trajanju od 1 (jedne) godine od dana poslednjeg redovnog servisa obavlejnog u ovlašćenom servisu.
Ova usluga obuhvata pomoć na putu i šlepovanje do najbižeg Fordovog ovlašćenog servisa i za vlasnika vozila je potpuno besplatna.