Napravljen za najteže poslove

Ford transit kombi trail

Nova snaga. Isti partner od poverenja.

Novi Ford transit kombi od 5 tona

Zahtevajte više

Ford transit kombi trail

FORD TRANSIT KOMBI

Samo spremite zadatak i za njega je napravljen Transit Van.
Transit Van dolazi sa jednim redom sedišta za maksimiziranje vašeg prtljažnog prostora i do prostranog formata L4 H3. A sa novim modelom od 5 tona, možete povećati nosivost svog Transit Van na 2.457 kg.
Nudi do 15,1 kubnih metara sigurnog teretnog prostora. Uz dužinu teretnog poda do 4.217 mm (u varijanti L4), opcija Transit LVB je lako opremljena za transport dugačkih predmeta kao što su cevi, daske i rolne tepiha.
Dok je pristup prtljažnom prostoru lak preko kliznih bočnih vrata za teret, ili zadnjih vrata pune visine i ugrađenih stepenica zadnjeg branika.
A sa nizom naprednih funkcija povezivanja i tehnologija pomoći na dohvat ruke, kabina Transit Panel Van zaista je vaša kancelarija na putu.

POGLEDAJTE ŠTA TRANSIT KOMBI MOŽE

KLJUČNE KARAKTERISTIKE

DODATNA SNAGA SA KOMBIJEM OD 5 TONA

Nova varijanta GVM od 5 tona (bruto masa vozila) donosi najveću nosivost ikada Transit Van, omogućavajući vam da efikasno nosite nosivost od 2.457 kg.

Ova dodatna snaga čini 5-Tonne idealnim kandidatom za teške konverzije. Veće međuosovinsko rastojanje i konfiguracija karoserije Jumbo Van-a (L4 H3) osiguravaju vam prostor, kao i snagu, za nošenje ili konverziju. Pruža vrhunsku svestranost za sve što vam je potrebno.

Jače nego ikad. Ovaj novi, ultra jak Transit je spreman za rad.

TERETNI PROSTOR I PRISTUP

Transit je veliki kombi koji pruža impresivan tovarni prostor u sve tri dimenzije: dužina tereta, širina (od luka do luka) i korisna unutrašnja visina. Sa 15,1 kubnih metara tovarnog prostora, možete smestiti teret dužine preko 3 metra. A sa nosivošću do 2.457 kg, nikada vam neće nedostajati prostora ili mogućnosti da transportujete skoro sve. Široka bočna vrata za teret, optimizovana visina otvaranja i zadnji pristupni stepenik obezbeđuju lak pristup i vašem teretu.

POVERENJE U PROMENLJIVE USLOVE

Zaleđeni zimski putevi, blatnjavi pristupni putevi – gde god da vas posao odvede, pogon na sva četiri točka (AVD) vam daje samopouzdanje da idete tamo. Inteligentni pogon na svim točkovima je sistem obrtnog momenta na zahtev koji obezbeđuje siguran napredak na izazovnim površinama. Pritiskom na dugme ili kao odgovor na uslove vožnje, AVD drži vas i vaš teret na putu. A za povećanje težine od samo -60 kg, dobijate dodatnu svestranost bez žrtvovanja nosivosti.

PAMETNI MOTOR

Sa nizom naprednih 2,0-litarskih Ford EcoBlue dizel motora, Transit Panel Van je moćniji i efikasniji nego ikad. Sa četiri dostupna pogonska agregata, koji nude do 185 PS, garantovano ćete pronaći onaj koji odgovara vašim specifičnim potrebama. Transit je takođe dostupan sa HDT (Heavi Duti Truck) motorom za kupce kojima je potrebno malo više snage, što ga čini idealnim za teže konverzije kombija. To je moćan veliki kombi.

BLAGI HIBRID

Kako bi se povećala efikasnost, Transit je sada dostupan kao blagi hibridni kombi. Mali električni motor na baterije radi sa konvencionalnim motorom kako bi pomogao u smanjenju potrošnje goriva, povećavajući efikasnost vašeg Transit kombija kada je potražnja za snagom niska.

FORD EKOVODIČ

Inovativni Ford EcoGuide sistem kontinuirano procenjuje efekte vašeg ponašanja u vožnji na potrošnju goriva. Sistem analizira vašu brzinu, promenu stepena prenosa, nivoe kočenja i očekivanja, plus broj kratkih i dugih putovanja koje vaš Transit Van pravi. EcoGuide vam zatim vraća ove informacije preko displeja na kontrolnoj tabli. Cilj je da vas podstakne da vozite efikasnije, smanjite potrošnju goriva i uštedite novac tokom životnog veka kombija

PREVENCIJA SUDARA SA DETEKCIJOM PEŠAKA

Pomoć pre sudara sa detekcijom pešaka koristi tehnologiju radara i kamere za skeniranje puta ispred vašeg tranzit kombija. Ako se otkrije rizik od sudara sa vozilom, pešakom ili biciklistom, onda će vam dati upozorenje. Ako ne reagujete na vreme, sistem može automatski da primeni do pune sile kočenja kako bi smanjio ozbiljnost ili čak eliminisao neke frontalne sudare.

KATALOZI I CENOVNICI

Više informacija i aktuelni cenovnik modela.