Jači nego ikad

Chassis cab je sada dostupan i u nosivosti od 5 tona

Spremni za rad gdje god da se nalazite

Ford transit chassis jedna kabina

Spreman za rad 24 sata

Ford transit chassis jedna kabina

Olakšava težak posao

Ford transit chassis jedna kabina

FORD TRANSIT CHASSIS JEDNA KABINA

Ravni kreveti, kiperi, hladnjača ili skoro bilo šta drugo... Postoji razlog zašto je Transit Chassis Cab izbor vozila za konverziju kombija.

Jedan red Transit Chassis Single Cab maksimizira prostor dostupan za nošenje robe.

Od L2 (srednje međuosovinsko rastojanje) do L5 (ekstra-dugo međuosovinsko rastojanje), svaki derivat Transit Chassis Single Cab je izgrađen sa robusnom šasijom sa merdevinama. A sa novim modelom od 5 tona koji je dostupan, imate ravnu, jaku osnovu na kojoj možete da napravite svoje savršeno vozilo, kako god želite, sa do 2.960 kg nosivosti.

Čvrst, pouzdan i svestran. Transit Chassis Single Cab je namenski napravljen da ispuni jedinstvene zahteve vašeg poslovanja.

POGLEDAJTE ŠTA GA ČINI DRUGAČIJIM

Ključne karakteristike

DODATNA ČVRSTOĆA SA 5 ​​TONA

Nova varijanta GVM od 5 tona (bruto masa vozila) donosi najveću nosivost ikada u kabinu Transit Chassis, omogućavajući vam da efikasno nosite nosivost do 2.960 kg.

Ova dodatna snaga čini 5-Tonne idealnim kandidatom za teške konverzije. A sa svim trenutnim dostupnim međuosovinskim rastojanjem šasije (L3, L4, L5), pruža vrhunsku svestranost za sve što vam je potrebno.

Jače nego ikad. Ovaj novi, ultra jak Transit je spreman za rad.

POVERENJE U PROMENLJIVE USLOVE

Zaleđeni zimski putevi, blatnjavi pristupni putevi – gde god da vas posao odvede, pogon na sva četiri točka (AVD) vam daje samopouzdanje da idete tamo. Inteligentni pogon na svim točkovima je sistem obrtnog momenta na zahtev koji obezbeđuje siguran napredak na izazovnim površinama. Pritiskom na dugme ili kao odgovor na uslove vožnje, AVD drži vas i vaš teret na putu. A za povećanje težine od samo -60 kg, dobijate dodatnu svestranost bez žrtvovanja nosivosti.

FORD ECOBLUE DIZEL MOTOR

Sa nizom naprednih hibridnih ili dizel pogonskih agregata, šasija sa jednom kabinom je savršen spoj snage i efikasnosti. Četiri 2,0-litarska Ford EcoBlue dizel motora nude do 170 konjskih snaga i 415 Nm obrtnog momenta. Po prvi put, takođe možete izabrati Ford EcoBlue Hibrid pogon, koji pomaže da se maksimizira efikasnost i minimizira emisija. A da bi se ispunili strogi propisi o emisiji izduvnih gasova, Transit Chassis Single Cab je takođe dostupna sa 130 KS ili 170 KS Heavi Duti dizel motorom.

ADAPTIVNI TEMPOMAT

Postavite sopstveni tempo pomoću inteligentnog prilagodljivog tempomata. Sistem može da identifikuje preovlađujuće ograničenje brzine i automatski održava odabranu brzinu u okviru otkrivenog ograničenja. Napredna radarska tehnologija skenira sporiji saobraćaj ispred vas i može automatski da prilagodi vašu brzinu kako bi održala unapred podešeni razmak od vozila ispred vas. Kada se saobraćaj ukloni, vaša jednokrevetna kabina Transit Chassis će nastaviti svoju unapred izabranu brzinu.

MAKSIMALNA KONTROLA UGLA

Kontrola vektorskog momenta reaguje na površinu puta 100 puta u sekundi. (To je 33 puta brže od treptaja oka.) Koristeći ove informacije, balansira količinu snage koja se isporučuje na svaki od dva prednja točka vaše Transit Chassis Single Cab. Ovo maksimizira prianjanje i izoštrava upravljivost, pomažući vam da zaokružite uglove i preko talasa na putu

STABILIZACIJA BOČNOG VETRA

The Transit Chassis jedna kabina pomaže vozaču da ostane u traci u jakim, naletnim uslovima koristeći sistem elektronske kontrole stabilnosti. Sistem oseća kada na kombi utiče bočni vetar i pomaže da se stabilizuje..


TRANZITNE KONVERZIJE

Ford Transit kabina sa šasijom je poznata po svojoj svestranosti i fleksibilnosti. Dostupan u pet opcionih varijanti bruto mase vozila (GVM), idealna je platforma za širok spektar konverzija po meri. Novi model od 5 tona povećava maksimalnu nosivost na 2.960 kg, što je idealno za teške konverzije i obavljanje bilo kog posla na kratko.