ZA EKIPU I TERET

FORD TRANSIT CHASSIS DUPLA KABINA

FORD TRANSIT CHASSIS DUPLA KABINA

Transit Chassis Double Cab je dizajnirana da bez napora pomera i teret i vaš tim, savršeno ako vam je potrebna konverzija posade i kombija.

Dostupan u dugim do izuzetno dugim međuosovinskim rastojanjem, i izgrađen sa robusnom šasijom sa merdevinama, dupla kabina Transit Chassis pruža ravnu, jaku osnovu na kojoj možete da napravite savršenu konverziju kombija za posadu. A sa novim modelom od 5 tona koji je dostupan, imate ravnu, jaku osnovu na kojoj možete da izgradite svoje savršeno vozilo, kako god želite, sa do 2.960 kg korisnog tereta na šasiji sa kabinom i još uvek imate mesta za do šest putnika .

Vrata koja se širom otvaraju omogućavaju lak pristup inteligentno dizajniranom enterijeru. Zadnji red sedišta se može podići kako bi se otkrio prostor za odlaganje alata, laptopova ili druge opreme koju želite da sakrijete. A srednje sedište u prednjem redu može se preklopiti kako bi se koristilo kao zgodna radna površina.

POGLEDAJTE ŠTA PRAVI RAZLIKU

Ključne karakteristike

DODATNA ČVRSTOĆA SA 5 ​​TONA

Nova varijanta GVM od 5 tona (bruto masa vozila) donosi najveću nosivost ikada u kabinu Transit Chassis, omogućavajući vam da efikasno nosite nosivost do 2.960 kg.

Ova dodatna snaga čini 5-Tonne idealnim kandidatom za teške konverzije. A sa svim trenutnim dostupnim međuosovinskim rastojanjem šasije (L3, L5), pruža vrhunsku svestranost za sve što vam je potrebno.

Jače nego ikad. Ovaj novi, ultra jak Transit je spreman za rad.

POVERENJE U PROMENLJIVE USLOVE

Zaleđeni zimski putevi, blatnjavi pristupni putevi – gde god da vas posao odvede, pogon na sva četiri točka (AVD) vam daje samopouzdanje da idete tamo. Inteligentni pogon na svim točkovima je sistem obrtnog momenta na zahtev koji obezbeđuje siguran napredak na izazovnim površinama. Pritiskom na dugme ili kao odgovor na uslove vožnje, AVD drži vas i vaš teret na putu. A za povećanje težine od samo -60 kg, dobijate dodatnu svestranost bez žrtvovanja nosivosti.

PAMETNI MOTOR

Sa nizom naprednih hibridnih ili dizel pogonskih agregata, Transit Chassis Double Cab je savršen spoj snage i efikasnosti. Četiri 2,0-litarska Ford EcoBlue dizel motora nude do 170 konjskih snaga i 415 Nm obrtnog momenta. Po prvi put, takođe možete izabrati Ford EcoBlue Hibrid pogon, koji pomaže da se maksimizira efikasnost i minimizira emisija. A da bi se ispunili strogi propisi o emisiji izduvnih gasova, Transit Chassis Double Cab je takođe dostupna sa 130 KS ili 170 KS Heavi Duti dizel motorom.

SOBA ZA EKIPU

Transit Chassis Double Cab je odlično rešenje za istovremeno kretanje posade i tereta. Vrata koja se široko otvaraju omogućavaju lak pristup prostranoj, dobro osmišljenoj unutrašnjosti. Dok dvostruko suvozačevo sedište i standardno zadnje četvorosedište zajedno nude udoban smeštaj za do sedam putnika, uključujući mnoštvo mogućnosti odlaganja ispod sedišta. Savršeno ako vam je potrebna konverzija kombija za posadu.

SISTEM ZA ODRŽAVANJE TRAKE

Sistem za održavanje trake koristi kameru koja gleda u budućnost da otkrije da li nenamerno napuštate traku. Pomoć pri održavanju trake pruža nežnu pomoć pri okretnom momentu upravljanja kako bi vas odveo nazad u svoju traku. Ako vaš točak dodirne liniju ili ivicu puta, Lane Keeping Alert vibrira volan i prikazuje vizuelno upozorenje. Tehnologija se automatski deaktivira pri brzinama ispod 64 km/h ili se može isključiti ručno.

SISTEM ZA NADZOR PRITISKA U GUMAMA

Ako bilo koja od guma vaše Transit Chassis Double Cab počne da gubi pritisak tokom vašeg putovanja, sistem za praćenje pritiska u gumama vas odmah upozorava ako dođe do proboja tako što će paliti ikonu na instrument tabli.

ELEKTRO-SKLOPIVA OGLEDALA

Da biste izbegli slučajna oštećenja, električno sklopivi retrovizori se preklapaju ka unutra kada ste parkirani. Uvučene unazad, štite i elegantne integrisane indikatore.