Idi tamo gde idu zvezde

Ford transit custom nugget

Idi. Odmori se. Idi ponovo.

Ford transit custom nugget

ŽIVITE ŽIVOT KAKO ŽELITE

Ford transit custom nugget

Make it up as you go along

Ford transit custom nugget

FORD TRANSIT CUSTOM NUGGET CAMPER VAN

Ford Transit Custom Nugget kamper kombi je vaš dom daleko od kuće. Bilo da istražujete nova mesta ili ponovo otkrivate stare omiljene... Ford Transit Custom Nugget kamper će vas odvesti tamo u udobnosti i stilu.

Podigli smo Transit kamper kombi na viši nivo sa Ford Transit Custom Nugget kamper kombijem.

Dva odvojena bračna kreveta omogućavaju vam da spavate do četiri odrasle osobe. Savršeno ako vozite kamper na duža putovanja sa prijateljima ili porodicom.

Ostale ključne karakteristike Ford Transit Custom Nugget kampera uključuju preokretna prednja sedišta i trpezarijski sto na rasklapanje; potpuno funkcionalna kuhinja sa sudoperom, frižiderom od 40 L i šporetom na plin; napajanje od 12 V. Pored toga, ugrađeni ViFi za do 10 povezanih uređaja dovoljan je da se cela porodica zabavlja.

POGLEDAJTE ŠTA TRANSIT CUSTOM NUGGET MOŽE

POGLEDAJTE ŠTA OVAJ KAMPER ČINI DRUGAČIJIM

SOBA ZA ČETIRI ODRASLE OSOBE

Napravite dva odvojena bračna kreveta, sa ravnim zadnjim sedištima i dodatnim prostorom za krevet na gornjem nivou.

Ključne karakteristike

PLINSKO KUVANJE

Kuhinjski prostor u Ford Transit Custom Nugget-u ima prostora za skladištenje kanistera za gas do 2,8 kg. A zamena kanistera ne može biti jednostavnija, tako da ćete uvek moći da kuvate svoja omiljena jela.

SNABDEVANJE STRUJOM I VODOM

Spoljašnje tačke za punjenje od 230-240 V omogućavaju vam da dopunite napajanje kada ste parkirani blizu utičnice. Postoji i eksterni konektor za dopunjavanje rezervoara za svežu vodu, što olakšava dopunu vode vašeg kampera.

NOSAČ ZA BICIKLE

Sa opcionim nosačem za bicikle, možete bezbedno da pričvrstite svoje bicikle za zadnji deo kamper kombija. Dakle, sada možete izaći na vožnju kad god želite.

PROSTRAN PROSTOR ZA SPAVANJE

Nagibni krov u kamperu Ford Transit Custom Nugget znači da ćete imati dovoljno prostora kada spavate u visokom bračnom krevetu. Krov na šarkama može da se spusti da bi kamper bio kompaktan i okretan na putu, i da se podigne kako bi se maksimizirao prostor kada je parkiran.

POTPUNO OPREMLJENA KUHINJA

Potpuno opremljena kuhinja u zadnjem delu kamper kombija pruža vam dovoljno prostora za kuvanje i odlaganje limenki, flaša, paketića... Prostor uključuje gasnu ploču za kuvanje sa dva gorionika, sudoper i slavinu, kao i sav radni prostor koji treba pripremiti obrok.