Gde god da vas posao odvede

FORD TRANSIT CONNECT ACTIVE

Love what you do

Ford TRANSIT CONNECT ACTIVE

NOVI FORD TRANSIT CONNECT ACTIVE

Sa Ford Transit Connect Active naš najsvestraniji kombi je sada sposobniji nego ikada. Transit Connect srednje veličine ima sofisticirane tehnologije, do 3,6 kubnih metara tovarnog prostora i može da ponese do 982 kg tereta. A sada je Active dodatak dostupan i sa opcionim mehaničkim diferencijalom sa ograničenim proklizavanjem koji olakšava vožnju na teškom terenu. Od isporuke u gradu do brdskog biciklizma na selu; šta god da radite, Ford Transit Connect Active je na visini zadatka

POGLEDAJTE ŠTA PRAVI RAZLIKU

KLJUČNE KARAKTERISTIKE

Sa novim smelim dizajnom i poboljšanim mogućnostima, Transit Connect Active je napravljen za ljude koji ne veruju u uobičajeni radni dan.

IZGRAĐEN ZA AVANTURU

Transit Connect Active je napravljen za avanturu. Visina vožnje je povećana kako bi pomogla na neravnom terenu, dok mu nova prepoznatljiva aktivna rešetka i srebrne klizne ploče daju impozantan novi izgled. Zadnja prtljažna vrata pune širine daju vam lak pristup skladištu, a srebrne krovne šine pune dužine omogućavaju vam da povećate svoj tovarni prostor. Jedinstveni 17-inčni točkovi od lake legure, proširenja luka točkova i aktivna oznaka upotpunjuju izgled.

STILSKI DIZAJN

Unutar Transit Connect Active, nova sedišta pružaju kombinaciju stila i izdržljivosti. „Nordic Blue“ šavovi na sedištima, volanu i ruci menjača daju kabini upečatljiv novi izgled. Signature Active pločice za habanje pomažu da vaš kombi bude u najboljem stanju. A SYNC 3 sa FordPass Connect osigurava da ostanete povezani, gde god da vas putovanje odvede.

IZRAĐEN ZA NAJTEŽE POSLOVE

Transit Connect Active je dostupan sa naprednim sistemom koji je napravljen da vam pomogne da se nosite sa teškim terenom sa lakoćom. Opcioni mehanički diferencijal sa ograničenim proklizavanjem smanjuje neželjeno okretanje točkova, posebno na labavim ili neravnim površinama, usmeravajući snagu na točak sa najvećom vučom. Ovo pomaže da se vi i vaš teret krećete napred kada vam je najpotrebniji.

NAPREDNA TEHNOLOGIJA MOTORA

Napredni EcoBlue dizel motori impresioniraju snagom do 120 PS i glatkom isporukom obrtnog momenta.