Prostor za celu ekipu

Transit Connect Double Cab-In-Van

Love what you do

Transit Connect Active

FORD TRANSIT CONNECT VAN

The Transit Connect Van kombinuje otpornost robne marke Ford Transit sa najsavremenijom tehnologijom kako bi vam pomogao da radite pametnije.
Transit Connect kombi dolazi sa jednim redom sedišta kako biste maksimalno povećali vaš tovarni prostor.
Dostupan u opcijama sa kratkim (SVB) ili dugim međuosovinskim rastojanjem (LVB), Transit Connect Van pruža do 3,6 kubnih metara tovarnog prostora i može da ponese do 982 kg tereta*. A sa genijalnom pregradom koja prolazi kroz teret, moći ćete da transportujete i dugačke, nezgodne predmete.
Ovaj izuzetan kombi srednje veličine prepun je sofisticiranih tehnologija, uključujući aktivnu pomoć pri parkiranju, prepoznavanje saobraćajnih znakova i SYNC 3. Ovi sistemi rade zajedno kako bi vam pomogli da ostanete povezani i imate kontrolu.

Pogledajte šta ga čini drugačijim

Key features

FORD ECOBLUE DIZEL MOTOR

Naši TDCi dizel motori od 75 PS, 100 PS i 120 PS impresioniraju svojom prefinjenom snagom i vrhunskom efikasnošću. Bilo da se vaš Transit Connect kombi nalazi na gradskim ili gradskim putevima ili duge vožnje autoputem, njihova glatka isporuka obrtnog momenta je neprocenjiva na usponima ili pri preticanju.

PREPOZNAVANJE SAOBRAĆAJNIH ZNAKOVA

Bilo da su znakovi pored puta ili iznad njega, trajni ili privremeni, Prepoznavanje saobraćajnih znakova ih može identifikovati. Ikona te brzine ili znak se pojavljuje na instrument tabli Transit Connect Van i menja se svaki put kada otkrije da ulazite u novo ograničenje.

AKTIVNA POMOĆ PRI PARKIRANJU

Active Park Assist može da vas usmeri na paralelna ili okomita parking mesta. Jednostavno pritisnite dugme i senzori ovog inovativnog sistema lociraju odgovarajući prostor dok prolazite. Zatim automatski upravlja vašim Transit Connect kombijem. Sve što treba da uradite je da koristite gas, brzinu i kočnicu (prateći uputstva na ekranu i zvučne signale). Izvući će se i iz paralelnih prostora.

POSLOVNA APLIKACIJA ZA POVEZANA VOZILA

Bez obzira da li posedujete jedan kombi ili upravljate voznim parkom od do pet, FordPass Pro aplikacija otključava njihovu pametnu stranu. Dizajniran posebno za poslovna vozila, sa funkcijama kao što su SecuriAlert i upozorenja o zdravstvenom stanju vozila, FordPass Pro vam pomaže da vaša kombi vozila budu na putu, da vaš teret bude siguran i da se vaše poslovanje kreće u ovom povezanom svetu.

PREVENCIJA SUDARA

Pomoć otkriva vozila i pešake na putu ispred vas ili ko bi mogao da pređe put vašeg kombija i upozorava vas na njihovo prisustvo. Ako ne odgovorite, sistem automatski aktivira kočnice. Ova tehnologija je dizajnirana da pomogne u smanjenju ozbiljnosti nesreća ili da ih u potpunosti izbegne i funkcioniše pri brzinama do 80 km/h (50 mph).